Spinal Mouse

Spinal Mouse on sveitsiläisen Idiagin selän liikkuvuutta ja asentoa mittaava nopea ja helppokäyttöinen mittalaite. Spinal Mouse on yksi markkinoiden luotettavimmista mittalaitteista ja se on nopeasti löytänyt paikkansa myös Suomessa alan ammattilaisten käytössä.

SpinalMouse mittaa noninvasiivisesti selkärangan asentoa ja liikkuvuutta. Sen etuna on nopeus ja helppous, tarkkuus verrattuna muihin markkinoilla oleviin mittausmenetelmiin sekä asiakasystävällisyys (ilman säteilyä). Spinal Mouse tukee näin erinomaisesti hoidon diagnostiikkaa ja hoitosuunnitelman tekemistä antamalla objektiivista tietoa selän nikamien asennosta ja liikkuvuudesta, ilman että asiakasta joudutaan lähettämään aikaa vieviin ja kalliisiin röntgenkuvauksiin.

Laitteisto koostuu itse mittalaitteesta ja tietokoneohjelmasta, johon mittaustulokset siirtyvät langattomasti Bluetooth-yhteyden välityksellä. Tämän lisäksi mittaustulokset voidaan esittää asiakkaalle visuaalisin 3D-kuvin, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja motivaatiota.

SpinalMouse ohjelmassa on yhtenä osana myös harjoituskuvasto, jolla saadaan asiakkaalle luotua harjoitusohjelma tukemaan kuntoutusprosessia. Harjoituskuvasto koostuu harjoitteista, joita asiakas pystyy suorittamaan kotioloissa.

Spinal Mousen mahdollisuudet tuovat uuden ulottuvuuden kiropraktiaan niin hoidon diagnostiikassa kuin myös seurannassa.

Chirohelmi

050 437 3544 (Pia)
045 899 3202 (Heikki)
045 318 3885 (Mikael)

info@chirohelmi.fi

Toimipisteet

Turku
Vartiovuorenkatu 10 B

Uusikaupunki
maanantaisin
Ylinekatu 27


Jyväskylä
tiistaisin
Terveystalon lääkäriasemalla Väinönkatu 9

keskiviikkoisin
Vapaudenkatu 43