Kiropraktinen hoito yrityksille

Selkäkivut aiheuttavat merkittäviä kansantaloudellisia kuluja työpoissaolojen ja sairaslomien muodossa. Yleisesti hoito keskittyy vain oireiden poistamiseen, mutta oireiden syy jää edelleen hoitamatta. Tämän takia sairaslomia haetaan säännöllisin väliajoin. Vähitellen tilanne kroonisoituu kivun jatkuessa kuukausia, tai jopa vuosia. Vain pieni osa selkäkivuista katoaa itsestään ilman oikeaa hoitoa.

Kiropraktinen hoito tarjoaa kustannustehokkaan hoitomuodon työpoissaolojen minimoimiseen. Useita tutkimuksia on julkaistu kiropraktiikan tehokkuudesta ja potilastyytyväisyydestä. Alaselkäkivuissa kiropraktinen hoito on todettu tehokkaammaksi kuin mikään muu hoitomuoto.

Annamme mielellämme lisätietoa kiropraktiikasta, ja neuvottelemme vaihtoehdoista juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Kiropraktisen hoito-ohjelman avulla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ja lyhentää yrityksenne henkilökunnan poissaoloja ja siten säästää huomattavia kustannuksia.

Palvelumme on suunnattu Turun ja Jyväskylän seuduilla toimiville yrityksille. Toimimme sopimuksesta myös muualla, joten ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Chirohelmi


050 437 3544 (Pia)
045 899 3202 (Heikki)
045 318 3885 (Mikael)

info@chirohelmi.fi

Toimipisteet

Turku
Vartiovuorenkatu 10 B

Uusikaupunki
maanantaisin
Ylinenkatu 27

Jyväskylä
tiistaisin
Terveystalon lääkäriasemalla Väinönkatu 9

keskiviikkoisin
Vapaudenkatu 43